Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

TIETOJA MEISTÄ

Hei,

olen Riikka Pesämaa ja Pikku-Riikka on Liminkaan perustamani naisten muotiin keskittynyt Style&Lifestyle-myymälä. Liiketilat avasin vuonna 2009 vanhaan navettaan remontoituihin tiloihin omaan kotipihaani. Pari vuotta myöhemmin laajensin myymälää ja nyt siellä on käytössä noin 130 neliöä. 

Liikeidea sai alkunsa halustani tehdä asiakaspalvelutyötä – asiakkaat mielessäni etsin maailmalta tuotteita, joiden uskon ilahduttavan naisia. Liikeidea on kehittynyt omanlaisekseen sitä kautta, että haen tuotteita ja tyyliä, joita itse haluaisin vaatekaupasta löytää. Teen hankintoja laadun ja ulkonäön mukaan, en merkkiuskollisesti. Parhaita hetkiä asiakaspalvelutyössä ovat ne, kun asiakas löytää valikoimastamme tuotteen, joka saa silmät säihkymään tuoden iloa hänen elämäänsä. Myymälässämme työskentelee tällä hetkellä lisäkseni Riitta Koski ja Anette Markkanen. Lisäksi tyttäreni Henriikka hoitaa verkkokaupan sekä markkinoinnin ohella visuaalista ilmettä ja myymälän stailausta.

Pikku-Riikan tyyli ja yksilölliset vaatteet ovat löytäneet naisten sydämiin Facebook-sivujen avulla laajasti ympäri Suomen ja epävirallista "postimyyntiä" on harrastettu eli paketteja lähetetty asiakkaiden pyynnöstä. Verkkokauppamme avattiin asiakkaiden toiveesta ja se onkin otettu kivasti vastaan. 

Toivottavasti voimme tarjota Sinulle jotakin extraa ja yksilöllistä tyylisi mukaan!