TIETOJA MEISTÄ

Hei,

olen Riikka Pesämaa ja Pikku-Riikka on Liminkaan perustamani naisten muotiin keskittynyt Style&Lifestyle-myymälä. Liiketilat avasin vuonna 2009 vanhaan navettaan remontoituihin tiloihin omaan kotipihaani. Pari vuotta myöhemmin laajensin myymälää ja nyt siellä on käytössä noin 130 neliöä. Navetta-putiikkini löydät, kun poistut Raahentieltä (E8) Liminganportin kohdalla olevista valoista (Oulusta päin tultaessa oikealle, Raahesta päin vasemmalle) ja ajat liikenneympyrään. Liikenneympyrässä poistu kolmannesta risteyksestä (keskustaan päin) ja aja noin 500 metriä, niin näet oikealla pikkuisen maitolavan ja Pikku-Riikan kyltin.

Liikeidea sai alkunsa halustani tehdä asiakaspalvelutyötä – asiakkaat mielessäni etsin maailmalta tuotteita, joiden uskon ilahduttavan naisia. Liikeidea on kehittynyt omanlaisekseen sitä kautta, että haen tuotteita ja tyyliä, joita itse haluaisin vaatekaupasta löytää. Teen hankintoja laadun ja ulkonäön mukaan, en merkkiuskollisesti. Parhaita hetkiä asiakaspalvelutyössä ovat ne, kun asiakas löytää valikoimastamme tuotteen, joka saa silmät säihkymään tuoden iloa hänen elämäänsä.

Pikku-Riikan tyyli ja yksilölliset vaatteet ovat löytäneet naisten sydämiin Facebook-sivujen avulla laajasti ympäri Suomen ja epävirallista "postimyyntiä" on harrastettu eli paketteja lähetetty asiakkaiden pyynnöstä. Näin kävi ilmeiseksi seuraava laajennuksen tarve – verkkokauppa, jota alettiin valmistella kesällä 2014. Myymälän kiireet kuitenkin söivät aikaani ja harmikseni en ehtinyt sitä kunnolla hoitamaan. Tyttäreni aikookin seuraavaksi ottaa verkkokaupan työn alle ja ehkäpä alkuvuodesta se taas toimii uudella innolla!