Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

TIETOJA MEISTÄ

Hei!
Me olemme Pikku-Riikka Limingasta, naisten muotiin keskittynyt Style&Lifestyle-myymälä. Liiketilat avasimme vuonna 2009 vanhaan navettaan remontoituihin tiloihin. Pari vuotta myöhemmin laajensimme myymälää ja nyt siellä on käytössä noin 130 neliöä. 

Liikeidea sai alkunsa Riikka Pesämaan halusta tehdä asiakaspalvelutyötä – asiakkaat mielessään hän etsii maailmalta tuotteita, joiden uskoo ilahduttavan naisia. Liikeidea on kehittynyt omanlaisekseen sitä kautta, että Riikka hakee tuotteita ja tyyliä, joita itse haluaisi vaatekaupasta löytää. Hän tekee hankintoja laadun ja ulkonäön mukaan, ei merkkiuskollisesti. Parhaita hetkiä asiakaspalvelutyössä ovat ne, kun asiakas löytää valikoimastamme tuotteen, joka saa silmät säihkymään tuoden iloa hänen elämäänsä. Myymälässämme työskentelee tällä hetkellä Riikan lisäksi Riitta. Riikan tytär Henriikka hoitaa verkkokaupan sekä markkinoinnin ohella visuaalista ilmettä ja myymälän stailausta. Lisäksi Henriikka H. hoitaa markkinointia, kuvauksia sekä on vaatesuunnittelija! 

Pikku-Riikan tyyli ja yksilölliset vaatteet ovat löytäneet naisten sydämiin Facebook-sivujen avulla laajasti ympäri Suomen ja epävirallista "postimyyntiä" on harrastettu eli paketteja lähetetty asiakkaiden pyynnöstä. Verkkokauppamme avattiin asiakkaiden toiveesta ja se onkin otettu kivasti vastaan. 
Toivottavasti voimme tarjota Sinulle jotakin extraa ja yksilöllistä tyylisi mukaan!