Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Usein kysytyt kysymykset

Kokosimme muutamia kysymyksiä mitä meiltä kysytään kovasti! Mikäli haluat, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse; info@pikku-riikka.fi

  1. Miten palautan tuotteen? - Voit palauttaa tuotteen meille postitse. Täältä löydät tarkemmat ohjeet; https://pikku-riikka.fi/policies/refund-policy 
  2. Voinko varata tuotteita? - Meillä tuotteiden varaus toimii siten, että tilaat verkkokaupasta tuotteen ja laitat toimitustavaksi "Nouto myymälästä". Voit valita maksutavaksi esimerkiksi Klarnan (lasku 30pv). Näin ollen tuote pysyy sinulle varattuna myymälässä ja odottaa, että pääset sitä kokeilemaan/noutamaan :) 
  3. Tuote oli viallinen, miten toimin? - Ota meihin yhteyttä sähköpostitse; info@pikku-riikka.fi 
  4. Miten toimin, jos haluan vaihtaa tuotteen? - Ole meihin yhteydessä sähköpostitse (minkä tuotteen palautat, mihin haluaisit vaihtaa) info@pikku-riikka.fi. Vastaamme mahdollisimman pian sähköpostiisi vaihdosta. 
  5. En ole saanut tilausvahvistusta. Miten toimin? - Tarkista aina sähköpostisi roskapostikansio, joskus tilausvahvistukset saattavat mennä sinne. Mikäli sähköpostia ei näy eikä kuulu, ole yhteydessä meihin niin selvitellään :) 
  6. Kauanko tuotteiden palautuksessa ja hyvityksessä kestää? - Pyrimme tekemään palautukset sekä hyvitykset mahdollisimman nopeasti, kun palautuksesi saapuu meille. Saat sähköpostiisi palautusvahvistuksen, kun se on meillä käsitelty.