Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

PALAUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNNÖT

PALAUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNNÖT

 

Palautukset

Palautuskäytäntömme on 14 päivää. Jos ostoksestasi on kulunut yli 14 päivää, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa.

Palautukset käsitellään aina mahdollisimman nopeasti, kun ne saapuvat meille. Mikäli hyvitystä tuotteesta ei näy kahden viikon sisään, ole yhteydessä meihin. 

Noutamaton paketti ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme toteutuneet postitus- ja käsittelykulut. 

Palautukset ainoastaan Postin kautta. Ethän valitse toimituspaikaksi Postin toimipisteitä tai automaatteja. 

Kun olet palauttamassa tuotetta; ilmoitathan siitä meille ensiksi sähköpostitse info@pikku-riikka.fi

Suosittelemme tekemään palautuksen Postin nettisivujen kautta. Säästät näin tekemällä yli 5 euroa.

Tästä linkistä pääset tekemään paketin https://www.posti.fi/fi/henkiloille/paketit-ja-seuranta/laheta-paketti 

Jos sinulla on palautuksena vain yksi tuote, kannattaa se palauttaa XXS-kokoisella paketilla. 

 

Palautustiedot:

Pikku-Riikka

Kedonperäntie 30, 91900 Liminka

0504358282

Huomioithan, että asiakas vastaa itse postituksesta ja postimaksuista. Voit myös palauttaa tuotteen meidän Limingan myymälään. Ethän valitse toimituspaikaksi Postin toimipisteitä tai automaatteja. 

Ollaksesi oikeutettu hyvitykseen, tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin jossa olet sen vastaanottanut. Tuotteen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessaan. 

Muut tuotteet, joita palautuskäytäntö ei koske, ovat:

  • Lahjakortit

Älä lähetä ostostasi takaisin valmistajalle. 

Tietyissä tilanteissa saatetaan myöntää vain osittainen hyvitys: 

  • Kaikki tuotteet, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossaan, ovat vahingoittuneita tai niistä puuttuu osia muusta syystä kuin omasta virheestämme. 

Tuotteen vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa tuotteesi toiseen, tee uusi tilaus verkkokaupastamme ja palauta edellinen tuote. Teemme hyvityksen edellisestä tuotteesta, kun se saapuu meille palautuksena. 

Hyvitykset

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkistettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme vastaanottaneemme palauttamasi tuotteen. Ilmoitamme myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos palautuksesi hyväksytään, hyvityskäytäntö etenee siten, että summa palautetaan luottokortillesi tai alkuperäisen maksutapasi kautta muutamien päivien kuluessa. Huomaathan, että summan palautumisessa voi kestää muutamia päiviä. 

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset

Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi vielä kertaalleen. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, sillä hyvityksen kirjautuminen voi kestää jonkin aikaa. Ota sitten yhteyttä pankkiisi. Hyvityksen kirjautumisessa voi usein kestää. Jos olet tehnyt jo kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info(at)pikku-riikkai.fi. 

Alennetut tuotteet

Alennetuilla tuotteilla on sama 14 päivän vaihto- sekä palautusoikeus.