PALAUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNNÖT

PALAUTUS- JA HYVITYSKÄYTÄNNÖT

Palautukset

Palautuskäytäntömme on 14 päivää. Jos ostoksestasi on kulunut yli 14 päivää, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa.

Kun olet palauttamassa tuotetta; ilmoitathan siitä meille ensiksi sähköpostitse info@pikku-riikka.fi

Palautustiedot:

Pikku-Riikka

Kedonperäntie 30, 91900 Liminka

0504358282

 Huomioithan, että asiakas vastaa itse postituksesta ja postimaksuista. Voit myös palauttaa tuotteen meidän Limingan myymälään. 

Ollaksesi oikeutettu hyvitykseen, tuotteen tulee olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin jossa olet sen vastaanottanut. Tuotteen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessaan. 

 

Muut tuotteet, joita palautuskäytäntö ei koske, ovat:

  • Lahjakortit

Viimeistelläksesi palautuksesi, tarvitsemme ostoksestasi kuitin. 

Älä lähetä ostostasi takaisin valmistajalle. 

Tietyissä tilanteissa saatetaan myöntää vain osittainen hyvitys: 

  • Kaikki tuotteet, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossaan, ovat vahingoittuneita tai niistä puuttuu osia muusta syystä kuin omasta virheestämme. 

Hyvitykset

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkistettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme vastaanottaneemme palauttamasi tuotteen. Ilmoitamme myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos palautuksesi hyväksytään, hyvityskäytäntö etenee siten, että summa palautetaan luottokortillesi tai alkuperäisen maksutapasi kautta muutamien päivien kuluessa. 

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset

Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi vielä kertaalleen. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, sillä hyvityksen kirjautuminen voi kestää jonkin aikaa. Ota sitten yhteyttä pankkiisi. Hyvityksen kirjautumisessa voi usein kestää. Jos olet tehnyt jo kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa riikka(at)pikku-riikkai.fi. 

Alennetut tuotteet

Vain normaalihintaisia tuotteita voi palauttaa. Valitettavasti alennushintaisia tuotteita ei voi palauttaa.